11. választókerület programja

Iskolafelújítás
A Hétvezér Általános Iskola tornaterme a kibővítésével és átalakításával nem csak sportolásra, de kulturális rendezvények megtartására is alkalmassá válná, ezáltal a körzet kulturális életét kívánom fellendíteni.

Közösség
Az Almássy telepen és a Fáy András lakótelepen modern és biztonságos játszóterek kiépítését kezdeményezem. Továbbá indokoltnak tartom, hogy a körzetben további kutyafuttatók és kutyaszemetesek kerüljenek kialakításra.

Örökségünk
A Hétvezér Általános Iskola Udvarán egy tanösvény kialakításával Honfoglaló őseinket még közelebb hozhatnánk gyermekeink számára.

Család és Ifjúság
Elengedhetetlen, hogy a körzetben megfelelő számú óvodai és bölcsődei férőhelyet alakítsunk ki, mindezt megfelelő, a gyermekek és nevelők számára inspiráló környezetben. Ezért szorgalmazom a Hétpettyes Óvoda és a Napraforgó Bölcsőde további felújítását és bővítését.

Közlekedés
A gyalogos közlekedést biztonságos módon kell tudnunk biztosítani a városrészben lakók, főképp az egyedül közlekedő gyermekek számára. Babakocsival vagy kerekesszékkel is könnyen használható járdák építésére van szükség.
A Városrész utcáinak felújítása és világító, modern, okos zebrák kialakítása mindannyiunk biztonságos közlekedését szolgálná.

Buszközlekedés
Körzetünket a belvárossal és a vasútállomással legfeljebb 15 perces járatsűrűségű buszjáratokkal kell összekötni. Városrészünk belső területeit pedig környezettudatos minibusszal szeretném összekapcsolni a fő közlekedési útvonalakon járó buszokkal és a körzetben lévő közintézményekkel.