KIRÁLYI Fejér megyét

Fejér megye a történelmi Magyarország királyi vármegyéje. A megye nem lehet alárendeltje a királyi városnak, a megyeszékhelynek. Nemzeti méltóságát csak úgy állíthatjuk helyre, ha megállítjuk a városok túlzsúfoltságát: a nagyváros és vidék csak egymásra utalva, nem egymás rovására működhet egészségesen.
Kiemelten támogatjuk a vidéki hagyományőrző csoportokat és a nemzeti identitás megőrzésének minden formáját.

ÖNFENNTARTÓ Fejér megyét

Önfenntartó településeket és járásokat szeretnénk, ahol a helyi élelmiszertermelés mellett helyben fel is dolgozzuk, ami helyi további munkahelyeket teremt, hiszen hozzáadott értéket igényel. Vidéki vállalkozások kiemelt támogatása mellett további munkahelyeket kívánunk teremteni, ezáltal az ingázás okozta fáradalmakat csökkentenénk és a nem megyei jogú városok elnéptelenedését kívánjuk megakadályozni.

ÉLHETŐ Fejér megyét

Olyan megyében akarunk élni, ahol mindenkinek a lakóhelyéhez legközelebb van esélye dolgozni, és megéri a hagyományos, mezőgazdasági termelésben, vagy az ahhoz kapcsolódó feldolgozásban elhelyezkedni - és ebben helye van elesetteknek, fogyatékkal élőknek és hátrányos helyzetűeknek.

ELÉRHETŐ Fejér megyét

A vidék Magyarországának megmaradásának, megerősödésének záloga a szolgáltatások javuló, városi szintű színvonala: a posta, az orvosi ellátás minden településen álljon rendelkezésre XXI.századi körülmények között. Minden településen legyen bölcsőde, óvoda és legalább alsó tagozat. Az internetes sávszélességet és lefedettséget a kornak megfelelően mindenhol megfelelő mértékben kell növelni. Minden településen biztosítani kell a pénzkiadó automaták üzemelését.