Elkötelezett támogatói és Juhász László környezetvédelmi tanácsnok által részesei vagyunk a fehérvári zöld fejlesztéseknek. Azonban még több területet kell zölddé varázsolnunk, elég volt a betonból és a térkőből! „Zöld Székesfehérvárt” programpontunk alapján zöld tetők és zöld homlokzatok létrehozását szorgalmazzuk. A panelházak közötti egyszintes épületek – iskolák, óvodák, orvosi rendelő és boltok – tetejére megfelelő műszaki megoldással zöldtetőt, vagyis növényekkel beültetett tetőt szeretnénk. Víziváros, Palotaváros, Szedreskert, Tóváros – lakótelepeink mindegyikének közepén van egy két óriási kiterjedésű lapostető, amelyeket beültetünk növényzettel, hogy jobban lélegezzenek ezek a lakótelepek.
Térkövezés helyett füves, lombos, árnyas parkokat és játszótereket álmodunk Fehérvárnak
A Skála-parkoló területén egy csodálatos egybefüggő zöldparkot képzelünk el, alatta parkolnának az autók, ráadásul több férőhelyen. A New York-i Centrál Park, a londoni Hyde Park, vagy a budapesti Városliget vagy Népliget élő minták a városok közepén.

A Murvásparkoló, melyet a Város 2010 előtt eladott és 50 évre vagy egy életre elveszítettük – a közgyűlést alkotó szervezetek közül egyedül a VÁLASZ volt, aki ezt nem szavazta meg. A Fehér Palota előtti parkolóval együtt itt is csodás nagy park lehetne, és alatta parkolnának az autók.