12. választókerület programja

Közlekedés
Központi jelentőségűnek tartom az útburkolatok és járdák felújítását és a kerékpárutak fejlesztését. Az első fél órában ingyenesen használható közösségi kerékpárbérlő rendszert szeretnék megvalósítani az Öreghegyen.

Új elkerülő út építése
Egyre sürgetőbb Székesfehérvár belvárosának és kertvárosi környezetének fokozódó gépjármű és különösen teherszállító forgalomtól mentesítő észak-keleti (az autópályától a 8-as főútig messzi külterületen) elkerülő útjának kialakítása, megépítése.

Buszközlekedés
Fejleszteni kell az Öreghegyet érintő tömegközlekedést: szükség van Öreghegyen belül 15 percenként induló, környezetkímélő, körkörös minibuszhálózat beindítására. Így a szintén 15 percenként a belvárosba közlekedő buszokkal 30 perc alatt elérhetővé válik a vasút, az autóbuszállomás, a kórház és a bevásárlóközpontok.

Közműfejlesztés
Az elmaradt infrastruktúra területi adottságokhoz igazodó fejlesztésére van szükség: az Öreghegy északi térségében is folytatni kell a szenny- és esővíz csatornahálózat megépítését.

Programok
Kétgyermekes anyukaként szeretném megőrizni a városrész családias, kertvárosi jellegét és programokkal színesíteni az itt lakók hétköznapjait. A családok számára a városrészen belül elérhető kulturális és szabadidős programok bővítését és támogatását kiemelten fontosnak tartom.