13. választókerület programja

Képviselőjelöltjeként Öreghegy infrastruktúrájának gazdagítását, egészséges kertvárosi környezetének megőrzését tartom elsődlegesnek
Székesfehérvár keleti és egyben „Budai” kapuját jelentő térség emlékművei, az Aranybulla és a Millenniumi emlékművek magasodnak és biztosítanak különös rálátást az egész városra. Kisfalud és Székesfehérvár egyik legtávolabbi, hajdani szőlőműveléséről elhíresült városrésze, a Püspök-kertváros értékeit, kertvárosi arculatát és hangulatát megőrizni, adottságait kihasználni rendkívül megtisztelő és felelős feladat.
A lakossággal folytatott beszélgetések alapján sürgető feladatok:

Elmaradt infrastruktúra fejlesztése
A megkezdett szenny- és esővíz csatornázás befejezése (sürgős az Udvardi út nyugati szakaszán és a teljes Krasznai úton);

Minden korosztály számára biztonságos úthálózat, gyalogos járdák és kerékpársávok (sürgős: a gépjármű forgalommal terhelt Donát és Zombori úton)

A térséget érintő („csapnivaló”) tömegközlekedés fejlesztése, a buszjárat sűrűség növelése, a kórház, a pályaudvarok, a bevásárlóközpontok gyorsabb elérése közlekedésszervezéssel, olcsóbb és környezetkímélő mikrobusz körjáratokkal, az elhanyagolt utcák rendezésével (elsődlegesek a közművesítés és aszfaltozás szempontjából elhanyagoltak).

Székesfehérvár észak-keleti elkerülő útjának építése (az autópályától a 8-as főútig, külterületén) a bel- és kertváros mentesítése a fokozott gépjármű és teherszállító forgalomtól.

A postaszolgáltató központok megduplázása, míg 15 percen belül tömegközlekedéssel, kerékpárral nem megoldott.

Szabadidős és közművelődési létesítményfejlesztés;
Bánya-tó és Millenniumi emlékmű környezetének felújítása, további romlás, beépítés megakadályozása, parkosítás, új szabadidős, közösségi felhasználásra alkalmas létesítmények.

Aranybulla park kiemelt emlékhellyé fejlesztése
európai jelentősége okán kormányzati forrásból, mint a kontinentális Európa első írott alkotmányának grandiózus emlékműve és -parkja. P+R parkolóval, zöldövezeti szállásokkal, helyi és központi közlekedésszervezéssel (ld. 1. pont!) a térséget is szolgálja a fővárosból, Balatonról utazók turisztikai vonzása.