Tegnap este tartotta kampányzáró rendezvényét a VÁLASZ FÜGGETLEN CIVILEK csapata.

A Fehérvári Civil Központban (stílszerűen) aláírásra kerültek azok a polgárjogi szerződések, amelyekben a VÁLASZ FÜGGETLEN CIVILEK jelöltjei ORSZÁGOSAN IS EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON felvállalták a VISSZAHÍVHATÓSÁGOT.

Ez alapján, ha megválasztásuk esetén eltérnek programjuktól, nem az esküjüknek megfelelően látják el hivatásukat, akkor a választópolgárok meghatározott köre által az 5 éves választási ciklus ideje alatt is elszámoltathatók és visszahívhatók lesznek.

A Fölszállott a páva tehetségkutatóból megismert Király Dávid dudajátéka, Dévai Nagy Kamilla Magyarország Liszt Ferenc-díjas, Érdemes Művészének lelkesítő beszéde és Becze Katalin Margit népdalcsokra kíséretében KÓNYI-KISS BOTOND, a VÁLASZ FÜGGETLEN CIVILEK 2. választókerületi jelöltje felhívta a figyelmet arra, hogy ma a VÁLASZ az egyetlen hiteles nemzeti erő a városban. Szenvedélyes beszédében arra buzdította a jelenlévőket, hogy minél több emberhez juttassák el a pártoktól független, valódi civil ügyekért síkra szálló egyesület és szövetségeseinek üzenetét- biztassanak mindenkit arra, hogy jelöltjeinket támogassák!

JUHÁSZ LÁSZLÓ, a VÁLASZ polgármesterjelöltje értékelte a kampány eddigi menetét, köszönetet mondott a nagyon sok társadalmi munkának, aminek köszönhetően versenyben vagyunk az országos médiaháttérrel, milliárdokból gazdálkodó pártszervezetekkel. A VÁLASZ elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a kampányzáró esemény ellenére a kampány nem ért még véget, mert a legfontosabb rész jön: MINDENKINEK el kell mondanunk, mindenkit meg kell győznünk, minden szimpatizánst rá kell beszélnünk arra, hogy menjenek el vasárnap és szavazzanak a VÁLASZ jelöltjeire minden körzetben!

JUHÁSZ LÁSZLÓ kiemelt két programelemet, amelyben a VÁLASZ újszerű, forradalmi megoldásokat javasol a tömegközlekedés (kötött pályás városi vonatközlekedés), illetve a környezetvédelem (zöldtetők a lakótelepek lapostetős középületeire) területén.

A polgármesterjelölt-kampányfőnök lelkesítő szavai után a szép számú érdeklődők, akik megtöltötték a volt Technika Háza termét, vendéglátás keretében kötetlen beszélgetésekkel folytatták az estét – amely köszönhetően az elmúlt hetek-hónapok megfeszített munkájának köszönhetően nagyszerűen sikerült.