Fehér Edit Veronika

Fehér Edit Veronika

34 éves személyi asszisztens, 11. választókerület

Választókerületi programom

Fehér Edit Veronika vagyok, Zalaegerszegen, 1984. október 22-én születtem, 2009 óta élek Székesfehérváron.
A zalaegerszegi Csány László Közgazdasági Szakközépiskola külkereskedelmi szakjának elvégzése után a Pannon Egyetem nagykanizsai kihelyezett képzési helyén idegenforgalmi és szálloda szakon idegenforgalmi szakközgazdász végzettséget szereztem.
A középiskolát követően adminisztrátorként dolgoztam az egészségügyben. A főiskolás évek után animátorként, housekeeping asszisztensként, recepciósként, programszervező asszisztensként megismerkedtem a turizmus világával is, majd voltam ingatlaniroda vezető, több cég ügyintézője és értékesítési menedzser.
2009-ben kerültem Székesfehérvárra, amelyet ma már az otthonunknak mondhatok. Ebben nagy szerepet játszott első fehérvári munkahelyem, a Fejér Megyei Szent György Kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya is, ahol az osztályvezető főorvos mellett dolgozhattam bizalmi pozícióban. A munkatársaimnak köszönhetően gyorsan ment az itteni élet megkedvelése. Az anyai örömök beteljesülése után viszont egy új lehetőségnek köszönhetően találtam meg igazán azt, amit szívvel – lélekkel csinálok nap, mint nap.
2014 óta irodavezetőként és személyi asszisztensként program- és rendezvényszervező is vagyok. Büszke vagyok arra, hogy a Fehérvári Futballfesztivál és a Székesfehérvári Székely Bál szervezése mellett, jótékonysági és céges rendezvények, táborok fűződnek a nevemhez. Az adakozás és az adományozás, embertársaink segítése azok az értékek, többek között ami miatt a VÁLASZ csapatában megtaláltam a helyemet. Mindemellett olyan emberekkel együtt, olyan közösségben, közösséggel valósítunk meg dolgokat, akiknek a tenni akarás nem távlati cél, hanem a tettek mezeje. A szívügyem az övéké is: Együtt egymásért!
A Kisfiam születése óta az anyaság a hivatásom. Szeretném, ha a Kisfiam Székesfehérváron nőne fel, a megszerzett tudását, emberi értékeit városunkban hasznosítaná, majd idővel itt helyben egy biztonságos, nyugodt, élhető környezetben alapítana családot, gyökerei és barátai közelében. Ezért dolgozunk minden nap.
Angolul és németül középfokon beszélek. Hobbim az olvasás, a társasági élet, a fotózás, a talpmasszázs, kirándulás és a csapatsportok. Megválasztásom esetén széles körű tapasztalataimat szeretném a választók érdekében mozgósítani.