Tóth Szilvia

Tóth Szilvia

34 éves tanár, 14. választókörzet

Választókerületi programom

Tóth Szilvia vagyok, 1984. október 3-án Székesfehérváron születtem. A Vasvári Pál Gimnázium német nyelvi tagozatának elvégzése után a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész, tanári diplomát szereztem. Egyetemi éveim során tanulmányi-, Bursa Hungarica-, és Tóth István Ösztöndíjas voltam.

Hivatásomat több mint tíz éve gyakorlom a Gorsium Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban és a Kun László Gimnáziumban, ahol esti tagozaton felnőtteket is tanítok. Hivatásomból is adódóan különösen szívemen viselem a diákok, fiatalok sorsát, így fontos számomra az ő jelenük és jövőjük a Város életében: miként tudják szolgálni a Várost, illetve a Város hogyan tudja szolgálni őket. Szabadidőmben rendszeresen táboroztatok a városi táborokban és közönségszervező vagyok a Vörösmarty Színháznál.

Hobbim a színház- és múzeumlátogatás, olvasás, kirándulás/túrázás, kerékpározás, spinning. A munka, a kulturális rendezvények, a sport, a barátok: mind Székesfehérvárhoz kötnek – imádom a ligeteket, a parkokat, a Fő utca hangulatát!

Már egy évtizede a VÁLASZ tagjaként aktívan teszek szeretett Városunkért, szeretnék képviselőként még többet tenni érte.