Kelemen Gábor

Kelemen Gábor

30 éves erőforrás-koordinátor, 9. választókerület

Választókerületi programom

Kelemen Gábor vagyok 1989. április 29-én Székesfehérváron születtem. A Vasvári Pál Gimnázium elvégzése után a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán politológiát hallgattam.

Jelenleg erőforrás-koordinátor vagyok, korábban Németországban dolgoztam, mint senior projektvezető, illetve személyi titkár voltam a Magyar Köztársaság Országgyűlésében.

Nagyon büszke vagyok önkéntes munkáimra:

Én voltam az „Ó, Szent fényt hagyni volna jó” című hangoskönyv projekt koordinátora illetve a „Nem hiába haltatok meg -Németh Terézia naplója ’56-ból” című könyv társszerkesztője, és a könyv kiadásáért felelős projektvezetője. Társszervezője vagyok a „Fehérvár ’56” elnevezésű rendezvénynek

Évekig dolgoztam Németországban vezető beosztásban, de a honvágy hazaszólított szülővárosomba. Saját élettapasztalatom alapján vallom, hogy az igazi boldogulást nem külföldön, hanem itthon lehet megtalálni. Azért dolgozom, hogy Magyarország és Székesfehérvár mindent megtegyen a nyugaton dolgozó magyarok hazacsábítása érdekében.

A fehérváriak egyik állandó és hosszú évek óta nem megfelelően kezelt kérdése a közlekedés, melyet hosszútávon és fenntarthatóan szükséges fejleszteni.

Csapatunk legfőbb erejét abban látom, hogy minden tagunk egy-egy mikróközösséget képvisel, ezáltal valós képet tudunk alkotni városunkról. Fontosnak tartom, hogy csapatunk kiemelt figyelmet szentel hagyományaink méltó megőrzésére, városunk fenntartható fejlődésére.

Megválasztásom esetén kiemelt figyelmet szeretnék fordítani a haza települő fiatalok támogatására, Székesfehérvár közlekedési hálózatának fejlesztésére és örökségünk megóvására.