Márkus Klára

Márkus Klára

39 éves üzletvezető, 4. választókörzet

Választókerületi programom

Márkus Klára vagyok, 1980-ben születtem Székesfehérváron, és azóta is itt élek városunkban. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola elvégzése után egy fehérvári szórakozóhely üzletvezetőjeként a vendéglátás területén dolgoztam. A mai napig emberek között dolgozom, mint egy élelmiszerbolt vezetője.

Fontos számomra a az állatvédelem, a felelős állattartás, ezekért nagyon szeretnék tenni a jövőben. Célom a közösségteremtés, hiszen így ismerhetjük meg egymást, így tudunk egymásnak segíteni. Kiemelt területként tekintek az elesettek támogatására és Városunkban is hatványozottabban szeretnék kiállni a nőkért – egyenjogúságukért és az őket érő atrocitások elleni küzdelemért.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, főzni és amatőr szinten kézilabdázok is.

Megismerve a Válasz civil egyesület hitvallását, rögtön a saját gondolataimra ismertem és immár együtt dolgozunk egy olyan Székesfehérvár megteremtéséért, ahol az itt élő emberek boldogulása kerül előtérbe minden multinacionális cég, párt vagy érdekcsoport előtt. Hiszem, hogy mi, fehérváriak tudjuk legjobban, hogy hogyan tudnánk élhetőbbé tenni Fehérvárt.