Skultéti András

Skultéti András

25 éves, minőségbiztosítási mérnök, 8. választóerület

Választókerületi programom

Skultéti András vagyok, 1994. augusztus 23-án születtem. A gimnáziumi érettségi (Kodolányi János Középiskola és Kollégium) után az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar műszaki menedzser szak, információtechnológiai szakirányán szereztem diplomámat. 2015 óta minőségbiztosítási mérnökként dolgozom a veszprémi, móri és székesfehérvári vállalatoknál. Angolul jól, németül alapszinten beszélek.

Székesfehérvár egy modern város, ugyanakkor megmaradt egy élhető, nyugodt lakókörnyezetnek, ahol megtalálja az ember a lehetőséget az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre egyaránt. Városunknak olyan történelmi és kulturális öröksége van, ami országszerte egyedülálló: a Belváros utcáiban sétálva még 25 év után is felfedez az ember érdekes zugokat, szép építészeti megoldásokat, csendes nyugodt helyeket. Büszkeséggel tölt el, hogy egy több mint ezeréves város lakója vagyok.

Magyarország, Székesfehérvár, Videoton. Három szó, amely örök és megváltoztathatatlan – a hazám a városom és a csapatom. Három szó, amely kitüntetett jelentéssel bír számomra és meghatározza a mindennapjaim. Nagyon fontos számomra a sport, aktívan foglalkozom labdarúgással, nagyon szeretek horgászni, emellett hobbim a gasztronómia és a zene.

A VÁLASZ tagjai korábban és most is a hétköznapi emberek világából érkeznek, ami elengedhetetlen az emberek megfelelő képviseletéhez.