Mezővári Balázs

Mezővári Balázs

42 éves sportszervező, 6. választókerület

Választókerületi programom

Mezővári Balázs vagyok, 1977. január 31-én születtem Székesfehérváron. A Vasvári Pál Gimnázium után a Pécsi Tudományegyetem Szociális munkás szakára és a keszthelyi Pannon Egyetem környezetvédelmi mérnök szakjára jártam, majd elvégeztem az Oktáv Továbbképző Központ sportszervező képzését. Eleinte Kisláng Község Önkormányzati Hivatalánál szociális-gyámügyi előadó voltam, majd Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.-nél lettem ügyintéző. A civil életben a Dunafém-Maroshegy Sportegyesület elnökeként több mint 200 igazolt sportoló számára teremtem meg és biztosítom a sportolás feltételeit: szervezem a napi munkát és igyekszem hosszú távú fejlődési pályára állítani a sportegyesületet.

Az alapítás után nem sokkal csatlakoztam a VÁLASZ-hoz, ahol jelenleg elnökségi tag vagyok. Az elmúlt években a Humán Közszolgálati Bizottság tagjaként képviseltem az egyesületet és a választókat.

A város megbecsült polgáraként már édesapám is a fehérvári közügyekért dolgozott, így lett szívügyem Maroshegy nekem is. A falusias jellegű városrész felemelkedéséért szeretnék munkálkodni úgy, hogy közben városszerte szívemen viselem azon kis sportegyesületek sorsát, ahol legalább annyi, ha nem több gyermek sportol, mint a kiemelt egyesületekben.