Sajó Mária

Sajó Mária

59 éves üzletvezető, 5. választókerület

Választókerületi programom

Sajó Mária vagyok, 1960. május 25-én születtem, 1995 óta élek Székesfehérváron 2 felnőtt gyermek édesanyjaként. Az Újszászi Gimnázium általános népművelő szakán érettségiztem, általános ápoló és asszisztensnek, majd kereskedőnek és boltvezetőnek tanultam. Dolgoztam csecsemő neurológiai osztályon ápolóként és az Egyesült Államokban laborasszisztensként. 

A Fejér Szövetség programjait szervezem, polgárőr vagyok, és tartalékos honvédképzésben veszek részt. A Szt. György Lovagrend és Rákóczi Sz. tagjaként sok közösségi munkát végzek. 

A legfontosabb számomra a képviselők visszahívhatósága, amit megválasztásom esetén visszahívhatóságomat garantáló – képviselőjelölti (polgárjogi) szerződésre lépek választókörzetem – ebben engem támogató és a helyszínen megjelenő – választó polgárokkal.

Kiemelten fontos terület számomra az egészségügyi helyzet javítása és az, hogy helyben, megfelelő hazai munkahelyet tudjunk biztosítani az emberek számára. 

Székesfehérvár egy szép és élhető kisváros, csodás múlttal, amit őseink reánk hagytak és kibonthatunk a feledés homályából. Egy olyan Székesfehérvárért fáradozom, ahol biztonságban és élhető körülmények között élnek a polgárok.

A családdal együtt töltött idő és a kertészkedés igazi értékes kikapcsolódás és boldogság számomra.