Ezen a héten egyesületünk elnökét, Juhász László önkormányzati képviselőt mutatjuk be. Kövesse Ön is munkásságát közösségi oldalán!
1️⃣ Az Ember —
 A negyvennégy éves Juhász László tősgyökeres székesfehérváriként a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában kereskedő, boltvezető végzettséget szerezett, majd az Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban érettségizett. 2014-ben a gödöllői Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán, kommunikáció és médiatudomány szakon diplomázott.
Korábban különböző kereskedelmi cégeket vezetett, most üzleti tanácsadóként dolgozik. 2006 óta az Önök bizalmából önkormányzati képviselőként szolgálja szeretett városunkat.
19 éve a választásokon immár negyedszer sikeres Válasz Független Civilek Fehérvárért Egyesület elnöke, emellett az 1998 óta működő Videoton BKE Baráti Kör Egyesület alapító tagjaként a labdarúgó szakosztályt vezeti.
2️⃣ Az Elnök —
2002-ben Juhász László szorgalmazására a Válasz Független Civilek Fehérvárért Egyesület — akkor még Városunk Lakóiért Szövetség néven.
 A cél az volt, hogy szervezett formában, pártoktól távol álló, bejegyzett civil szervezetként legyünk a helyi lakók érdekeinek képviselői
 A cél ma is az, hogy közösen élhetőbb, szebb, zöldebb Székesfehérvárt valósíthassunk meg.
 „Hosszú távon gondolkozom a várost érintő kérdésekben: Fehérvár és fehérvári generációk életét, érdekét szeretném szolgálni. Szeretnék kiemelt figyelmet fordítani a hátrányos helyzetű emberekre és időskorúakra, a civil szervezetekre, és természetesen az ifjúságra, gyermekekre – hiszen Ők lesznek a jövő Székesfehérvárja!” – fogalmaz Egyesületünk honlapján Elnök Úr.
Közel két évtized folyamán, László Juhász vezetésével mit is jelent a VÁLASZ?
– Közösség
Programok
Fórumok
Jótékonyság
Hagyományok
Megemlékezések
– Rendezvények
Külkapcsolatok
3️⃣ A Képviselő —
Juhász László 2006 óta önkormányzati képviselő!
 Jelenleg Székesfehérvár Megyei Jogú Város városfejlesztési tanácsnoka, de az elmúlt másfél évtizedben volt a civil ügyek és a környezetvédelem felelőse is.
 Mindemellett a Stratégiai Fejlesztései Bizottság alelnöke, a Humán Közszolgálati Szakbizottság és immár 15 éve a Széphő Zrt. felügyelőbizottsági tagja.
Felszólalásaiban a lokálpatrióta, helyi ügyek mentén áll ki – mellőzve a Közgyűlés többi tagjának országos, pártpolitikai csatározásait.
 Függetlenségét bizonyítja, hogy gyakran támadják mind a két szemben álló oldalról.
 Képviselői munkájának fókuszában a város fejlődésének támogatása áll – ezért minden olyan előterjesztést támogat, amely ezt szolgálja.
4️⃣ Az Informátor —
Juhász László mint közszereplő a kezdetek óta arra törekszik, hogy minél gyorsabban, széleskörűbben tájékoztassa közösségünket, követőinket és a fehérváriakat az aktuális, polgárokat érdeklő hírekről.
 Közösségi oldalán rendszeresen beszámol:
 Székesfehérvári rendezvények, események, programok
 Városunk hírei: építkezések, átadások, fejlesztések
Fehérvári sportsikerek
 Közösséget megmozgató akciók: jótékonyság, környezetvédelem, hagyományőrzés
Közgyűlési előterjesztések, viták, döntések, kulisszatitkok
– Közérdekű információk – égetési napok, buszmenetrend, fertőtlenítések stb.
Egyesületünk hírei, eseményei, programjai, megemlékezései
– Országos jelentőségű hírek, információk, bejelentések
– Külhoni kapcsolataink és testvér-településeink híre
5️⃣A Véleményvezér —
 Juhász László a fehérvári ügyekben, az országos hírekben és a nagyvilág történéseiben is igyekszik tájékozott, naprakész lenni.
 Sokan úgy ismerik, mint akinek határozott véleménye van a világról. Ezt a véleményét ma már nem csak közgyűlési viták, és egyesületi rendezvények alkalmával nyílik lehetősége elmondani, hanem a közösségi médiában is időről-időre megoszthatja a közvéleménnyel.
Az elmúlt időszakban olyan témákban olvashattuk el, vagy hallgathattuk meg egyéni, olykor sarkos véleményét, mint:
– A Covid fogságában a világ
– A katyni vérengzés
– Szemetelés
Jégkorong bajnokság
– Az intézmények fertőtlenítése
– A Petry-ügy
– BLM-mozgalom és a labdarúgó mérkőzések
Óraállítás
6️⃣A Szervező —
Juhász László önkormányzati képviselő számára fontosak a közösségi élet, a magyarság sorskérdései — a nemzet, hazánk sorsa
 A V. Székesfehérvári Székely Bál – A Kárpát-medencei magyarság ünnepe alapítója!
 Megemlékezések, ünnepségek szervezője, elmaradhatatlan résztvevője!
 Külhoni utak, táborok szervezője, kulturális kapcsolatok megteremtője!
 A kulturális és természeti környezet megóvása!
 Szívügye mások megsegítése. Jótékonysági akciókat szervez, azokhoz csatlakozik és másokat is erre buzdít!
 Online jótékonysági jelmezes bál Zsombiért!
 Szociális tűzifa felaprítása.
 Adventi adományozás.
 Kárpát-medencei játszótér- és óvodafelújítások, idősotthonok, árvaházak támogatása!
 Mindemellett köztudott, hogy szereti a sportot, azon belül is a labdarúgást – és Városunk tradicionális csapatát, a Videotont.!
 Régen szurkolói buszos utazásokat szervezett, majd érdekképviselettel is foglalkozott.
 Két évtizede a nagysikerű VBKE Ünnepi Futballfesztivál főszervezője.
7️⃣ A Családtag —
Juhász László életében kitüntetett szerepe van a családnak és a barátoknak. A nagyszülők, az édesanyja, testvére és unokaöccsei mindig számíthatnak támogatására, társaságára — ahogy egy jó szóért, tanácsért, beszélgetésért rengeteg barát tart vele programjaiban is.
 Mindamellett, hogy sportol (unokaöccsével és testvérével egy csapatban), a kirándulásokon is az aktív pihenést preferálja.
 Szeretteivel sokat utazik, ezáltal olyan tapasztalatokat, ismereteket szerez, amellyel Fehérvár javát is szolgálhatja.

 Kattintson elnökünk Juhász László oldalára, kövesse be a további tartalmakért, tegye a kedvencek közé! Tegye a kedvencek közé,hogy ne maradjon le az aktuális hírekről eseményekről!